Find best free and premium Joomla templates at GetJoomlaTemplatesFree.com

            Algemene voorwaarden

 

 

 

Je hond heeft alle gebruikelijke entingen gehad en is preventief tegen wormen en vlooien en teken behandeld.

Je hond is gechipt en geregistreerd.

Je hond heeft een degelijke halsband om en is sociaal in de omgang naar andere honden, bovendien kent hij de basis beginselen van gehoorzaamheid.

Een WA verzekering voor je hond is verplicht, de HUV* stelt zich niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door je hond tijdens de uitlaat of bij terugkomst in de woning.

De HUV zal de hond zo droog mogelijk terugbrengen.

De HUV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade (direct of indirect) ziektes, infecties, letsel en aandoeningen die de hond tijdens het spelen op de wei op zou kunnen lopen.

De HUV behoudt zich het recht te allen tijde de overeenkomst stop te zetten zonder opgaaf van redenen. Bij verhindering dien je dit vooraf ten minste één dag voor de afspraak te melden, doe je dit op de dag zelf, wordt de Uitlaat in rekening gebracht.

In geval van vechtpartijen tussen de honden onderling worden de eigenaren hiervan op de hoogte gesteld en wordt door de HUV de dichtstbijzijnde dierenarts geconsulteerd- in overleg met de eigenaar.

Teven die loops zijn kunnen helaas niet mee naar de HUV.

De eigenaar van de hond geeft mij middels een sleutelcontract toestemming om je huis binnen te gaan of zorgt dat ik binnen gelaten wordt door derden.

De HUV houd de mogelijkheid om een uitlaat beurt niet uit te voeren als door uitzonderlijke weer en weg omstandigheden (oa. ijzel en gladheid) het niet veilig wordt geacht.

Door de HUV afgelaste ritten worden niet berekend, vooruitbetaalde ritten worden vergoed of verrekend.

* HUV = HondenUitlaatVelden